Geachte bezoeker,
De productie van The Perfect Performer luidsprekers is gestopt wegens het overlijden van de bouwer, Klaas Feenstra.
Deze website blijft toegankelijk. Er kunnen geen nieuwe bestellingen meer worden geplaatst. — Fam. Feenstra.
 

Speciale uitvoeringen

In overleg met de klant worden speciale uitvoeringen gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld verband houden met persoonlijke voorkeur, de plaatsbaarheid, of de akoestiek.

Op de linker foto ziet u twee uitvoeringen van model SoundStone 30 (vierwegsysteem): links een compact reflexsysteem met de basluidspreker in het zijpaneel; rechts een groter geheel gesloten systeem met de basluidspreker in het frontpaneel. Indien gewenst kunnen de luidsprekers worden uitgerust met frontdoekframes (rechter foto). 

schaduw
schaduw

Speciale uitvoering van de SoundStone 30

DISCLAIMER: The Perfect Performer luidsprekers zijn voortdurend onderhevig aan pogingen tot verdere verbetering. Met name hierdoor kan het te leveren product enigszins afwijken van de hier beschreven uitvoering(en). U wordt in dat geval vooraf geïnformeerd. Aan de gegevens in deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gehele inhoud van deze site is copyright © 't Appeltje - Loudspeaker Design te Appelscha, tenzij anders aangegeven. Productie: eelke.net, Utrecht. PRIVACY STATEMENT: Deze website verzamelt anonieme statistieken over de bezoekers. Deze informatie wordt alleen door 't Appeltje - Loudspeaker Design en eelke.net gebruikt, en wordt niet verkocht of op enige andere wijze ter beschikking gesteld aan derden.