Geachte bezoeker,
De productie van The Perfect Performer luidsprekers is gestopt wegens het overlijden van de bouwer, Klaas Feenstra.
Deze website blijft toegankelijk. Er kunnen geen nieuwe bestellingen meer worden geplaatst. — Fam. Feenstra.

De "Royal Class" familie

Deze luidsprekers hebben behuizingen van zwaar multiplex.

Om een aantal redenen is dit zeer geschikt als bouwmateriaal van luidsprekerbehuizingen: het is immers zwaar, stijf en sterk, waardoor het grote luchtdrukverschillen goed kan verwerken. Met behulp van inwendige schoren en balken kan een stevige behuizing voor de luidsprekers worden gemaakt: een trillingsvrij, onvervormbaar "pomphuis", zonder vertraagde resonanties, en met een optimale omzetting van elektrische in akoestische energie.

Door de lagenstructuur is de druk- en trekvastheid van het materiaal veel groter dan bij (gefineerd of geplastificeerd) MDF (Medium Density Fibreboard): het materiaal dat vrijwel alle andere luidsprekerfabrikanten toepassen.

Multiplex is ook een fraai materiaal. De toplaag is berkenhout: een lichte houtsoort, dat een mooie nerf en vlam heeft. Het kan met kleurlak in elke gewenste finish worden afgewerkt. Zo kan elke luidspreker optimaal aan uw interieur worden aangepast.

DISCLAIMER: The Perfect Performer luidsprekers zijn voortdurend onderhevig aan pogingen tot verdere verbetering. Met name hierdoor kan het te leveren product enigszins afwijken van de hier beschreven uitvoering(en). U wordt in dat geval vooraf geïnformeerd. Aan de gegevens in deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gehele inhoud van deze site is copyright © 't Appeltje - Loudspeaker Design te Appelscha, tenzij anders aangegeven. Productie: eelke.net, Utrecht. PRIVACY STATEMENT: Deze website verzamelt anonieme statistieken over de bezoekers. Deze informatie wordt alleen door 't Appeltje - Loudspeaker Design en eelke.net gebruikt, en wordt niet verkocht of op enige andere wijze ter beschikking gesteld aan derden.