Geachte bezoeker,
De productie van The Perfect Performer luidsprekers is gestopt wegens het overlijden van de bouwer, Klaas Feenstra.
Deze website blijft toegankelijk. Er kunnen geen nieuwe bestellingen meer worden geplaatst. — Fam. Feenstra.

Model "SoundStone 30"

SoundStone 30 is ontworpen voor gebruik in grote woonruimtes, zalen, auditoria en dergelijke. Om het front smal te houden, is de basluidspreker in de zijwand geplaatst. Dit heeft geen nadelige invloed op de spreidingskarakteristiek van het luidsprekersysteem, aangezien de laagste frequenties geen bolvormig worden afgestraald. SoundStone 30 is de beste luidspreker in het Perfect Performer programma en kan de vergelijking aan met de allerbeste high-end systemen, ongeacht de prijs. SoundStone 30 is een vloerstaand vierwegsysteem.

30 cm basluidpreker met kevlar conus, 13,5 bas-middentonenluidspreker met kevlar conus en fase-plug, 5 cm titanium dome midden-hogetonenluidspreker, vrijwel massaloze foiltweeter
hoogte: 100 cm / breedte: 30 cm / diepte: 36 cm
140 kg
90 dB
150 Watt (RMS)
(± 3 dB) 25Hz-25kHz
8 Ω
€ 2200,- (per stuk)


DISCLAIMER: The Perfect Performer luidsprekers zijn voortdurend onderhevig aan pogingen tot verdere verbetering. Met name hierdoor kan het te leveren product enigszins afwijken van de hier beschreven uitvoering(en). U wordt in dat geval vooraf geïnformeerd. Aan de gegevens in deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gehele inhoud van deze site is copyright © 't Appeltje - Loudspeaker Design te Appelscha, tenzij anders aangegeven. Productie: eelke.net, Utrecht. PRIVACY STATEMENT: Deze website verzamelt anonieme statistieken over de bezoekers. Deze informatie wordt alleen door 't Appeltje - Loudspeaker Design en eelke.net gebruikt, en wordt niet verkocht of op enige andere wijze ter beschikking gesteld aan derden.