Geachte bezoeker,
De productie van The Perfect Performer luidsprekers is gestopt wegens het overlijden van de bouwer, Klaas Feenstra.
Deze website blijft toegankelijk. Er kunnen geen nieuwe bestellingen meer worden geplaatst. — Fam. Feenstra.

Model "SoundStone 20"

SoundStone 20 is bedoeld voor gebruik in normale, ruime huiskamers. Dit type is aanmerkelijk kleiner dan SoundStone 30, maar levert vrijwel dezelfde prestaties. De weergave kenmerkt zich door een zeer natuurlijk en "groot geluid", zoals dat bij een fors driewegsysteem hoort, met een indrukwekkende dynamiek en een prachtige doortekening in alle registers. SoundStone 20 is een vloerstaand driewegsysteem.

20 cm basluidpreker met kevlar conus, 13,5 bas-middentonenluidspreker met kevlar conus en fase-plug, vrijwel massaloze foiltweeter
hoogte: 66 cm / breedte: 30 cm / diepte: 36 cm
85 kg
90 dB
100 Watt (RMS)
(± 3 dB) 30Hz-25kHz
8 Ω
€ 1700,- (per stuk)


DISCLAIMER: The Perfect Performer luidsprekers zijn voortdurend onderhevig aan pogingen tot verdere verbetering. Met name hierdoor kan het te leveren product enigszins afwijken van de hier beschreven uitvoering(en). U wordt in dat geval vooraf geïnformeerd. Aan de gegevens in deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gehele inhoud van deze site is copyright © 't Appeltje - Loudspeaker Design te Appelscha, tenzij anders aangegeven. Productie: eelke.net, Utrecht. PRIVACY STATEMENT: Deze website verzamelt anonieme statistieken over de bezoekers. Deze informatie wordt alleen door 't Appeltje - Loudspeaker Design en eelke.net gebruikt, en wordt niet verkocht of op enige andere wijze ter beschikking gesteld aan derden.