Geachte bezoeker,
De productie van The Perfect Performer luidsprekers is gestopt wegens het overlijden van de bouwer, Klaas Feenstra.
Deze website blijft toegankelijk. Er kunnen geen nieuwe bestellingen meer worden geplaatst. — Fam. Feenstra.

Model "Prince"

Type Prince is bedoeld voor gebruik in normale, ruime huiskamers. Dit type is aanmerkelijk slanker dan de King, maar levert vrijwel dezelfde prestaties. De weergave kenmerkt zich door een zeer natuurlijk geluid, met een indrukwekkende dynamiek en een prachtige doortekening in alle registers. Model Prince is een vloerstaand driewegsysteem.

twee 16,5 cm basluidprekers met kevlar conus en fase-plug, een 13,5 cm middentonenluidspreker met kevlar conus en fase-plug, en een vrijwel massaloze foiltweeter
hoogte: 100 cm / breedte: 20 cm / diepte: 43.6 cm
26.5 kg
90 dB
120 Watt (RMS)
(± 3 dB) 30Hz-40kHz
4 Ω
€ 900,- (per stuk)


DISCLAIMER: The Perfect Performer luidsprekers zijn voortdurend onderhevig aan pogingen tot verdere verbetering. Met name hierdoor kan het te leveren product enigszins afwijken van de hier beschreven uitvoering(en). U wordt in dat geval vooraf geïnformeerd. Aan de gegevens in deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gehele inhoud van deze site is copyright © 't Appeltje - Loudspeaker Design te Appelscha, tenzij anders aangegeven. Productie: eelke.net, Utrecht. PRIVACY STATEMENT: Deze website verzamelt anonieme statistieken over de bezoekers. Deze informatie wordt alleen door 't Appeltje - Loudspeaker Design en eelke.net gebruikt, en wordt niet verkocht of op enige andere wijze ter beschikking gesteld aan derden.